[讨论] 【6的回忆,7的开始】英文藏头小诗一首Heartfelt wishes

悠闲的小强

英文藏头小诗一首,献给QQ电脑管家。         

Heartfelt wishes
Quietly passes away the time,
Quality improves without stopping is supreme,
Permanently free is your eternal theme,
Changes the meaning of this kind of program,
Multi-function fulfills the need of maximum,
Advanced ideas makes your fans beam,
Now you are on your critical developing midstream,
All the efforts you paid make your opponents feel shame,
Grasp the rare opportunity this time,
Endeavor is the spirit of your team,
Radiant splendor forever gets to be our users’ aim.

不知道大家有没有发现,把这首小诗每一行的第一个字母串起来正好是QQ电脑管家的英文名字 QQ PC Manager,哈哈。

附上中文翻译,供大家欣赏。

心声
时间静静地逝去,
品质提升从不停息,
永久免费是你永恒的主题,
从此改变了此类软件的意义,
多种功能满足大众所需,
先进的理念让你的粉丝感到满意,
如今你正在发展的关键时期,
你付出的所有努力令对手畏惧,
定要抓住这次难得的机遇,
奋斗正是开发团队立下的志气,
永远光辉是我们所有用户的希冀。

景治杰
支持一下楼主
dopod2009
拜月教潜水人员路过支持一下
悠闲的小强
景治杰 发表于 2012-7-23 17:51
支持一下楼主

谢谢支持啊
悠闲的小强
dopod2009 发表于 2012-7-23 17:58
拜月教潜水人员路过支持一下

谢谢支持
天涯无泪
人工置顶
apl008
感谢楼主分享啊  辛苦了
badguoyiwe
支持一下楼主
badguoyiwe
貌似站了前排
acidy
这是你写的还是本来就有的英文诗啊?