[新闻资讯] 20.0.7.895 RC、新测试板,发布候选版。

pal家族
KAV\KIS\KTS\KS\KFA\KSOS: 20.0.7.895 RC

https://eap.kaspersky.com/topic/ ... -ksos-20-0-7-895-rc

Good news for everyone!

A new version of the beta build is available for download and testing.

You can download the version from the links below

Download from ownCloud
Download from Kaspersky Box

Can be activated only through Internet. Beta-license is valid for 90 days.

Before installation of the new build, please uninstall the previous build (sometimes kavremover may be needed) and reboot the system

评分

静影沉璧 + 2
dongwenqi + 3 版区有你更精彩: )

gugames
新测试版终于出来了
wcht99
谢谢楼主,我的三年版马上到期了,感谢~~!!!
huang1111
卡巴斯基的测试版本还是最好别去使用,蓝屏,卡顿啥的真的叫常规操作
xzykgc4mc3
请问楼主,有没有见过卡巴这样的报毒。软件有些敏感,不方便展示
  1. legitimate program that can be used by criminal to demage your computer or personal data
复制代码

pal家族
xzykgc4mc3 发表于 2019-1-29 15:54
请问楼主,有没有见过卡巴这样的报毒。软件有些敏感,不方便展示

卡巴一直这么报PUP啊

评分

xzykgc4mc3 + 1 感谢解答: )

xzykgc4mc3
pal家族 发表于 2019-1-29 15:57
卡巴一直这么报PUP啊

Potentially unwanted program
谢谢。看起来还是影子里用好了。有些怕怕
gugames
huang1111 发表于 2019-1-29 09:35
卡巴斯基的测试版本还是最好别去使用,蓝屏,卡顿啥的真的叫常规操作

我记得上次安装旧版本的卡巴斯基测试版,安装后巨卡无比,用任何软件都卡,卸载也卡,然后卸载失败。我就尝试再次卸载,结果不行,就只能用官方卸载工具,结果找不到预览版卸载选项,然后一大波操作之后卸载了卡巴预览版,但是残留了好多东西,就重装系统了。。。
huang1111
gugames 发表于 2019-1-30 11:54
我记得上次安装旧版本的卡巴斯基测试版,安装后巨卡无比,用任何软件都卡,卸载也卡,然后卸载失败。我就 ...

卡巴斯基本来测试版对象就是开发者,根本不是用户,所以不会考虑使用的流畅性问题
lovelive10010
界面和现在差不多,期待21版本