[一般话题] Windows 8.1 WD有没有右键菜单?

ELOHIM

Windows 8.1 WD有没有右键菜单?试一下这个文件怎么样??

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?快速注册

x
驭龙
快去转发WDATP重磅新技术吧
Enhancing Microsoft Defender ATP with deep learning
Deep learning methods significantly improve detection of threats. In this blog, we discussed a concrete application of deep learning to a particularly evasive class of threats: malicious PowerShell scripts. We have and will continue to develop deep learning-based protections across multiple capabilities in Microsoft Defender ATP.
Development and productization of deep learning systems for cyber defense require large volumes of data, computations, resources, and engineering effort. Microsoft Defender ATP combines data collected from millions of endpoints with Microsoft computational resources and algorithms to provide industry-leading protection against attacks.
Stronger detection of malicious PowerShell scripts and other threats on endpoints using deep learning mean richer and better-informed security through Microsoft Threat Protection, which provides comprehensive security for identities, endpoints, email and data, apps, and infrastructure.
ELOHIM
驭龙 发表于 2019-9-5 09:49
快去转发WDATP重磅新技术吧
Enhancing Microsoft Defender ATP with deep learning
Deep learning method ...

你来发吧,我看到了。
微软文章太多,看不过来。
驭龙
ELOHIM 发表于 2019-9-5 10:15
你来发吧,我看到了。
微软文章太多,看不过来。

我被WD抛弃中,还记得吗?我比WD更记仇的,哈哈
ELOHIM
驭龙 发表于 2019-9-5 10:16
我被WD抛弃中,还记得吗?我比WD更记仇的,哈哈

了解你的性格。

可是微软有些技术都是在测试,你不知道什么时候你用的好好的产品会被砍掉,不知道什么技术会被升级替换。
等微软考虑成熟了再说。。
驭龙
ELOHIM 发表于 2019-9-5 10:18
了解你的性格。

可是微软有些技术都是在测试,你不知道什么时候你用的好好的产品会被砍掉,不知 ...

哼,WDSC的EP攻击防御,由于我添加了官方推荐规则,把Office和IE等进程添加到EP保护,导致我现在用的N360的EP功能残疾,看来微软的强度还是没谁了,我这里的N360漏洞防御基本上是瘫痪状态

我被WD抛弃的人,真的是欲哭无泪
ELOHIM
驭龙 发表于 2019-9-5 10:25
哼,WDSC的EP攻击防御,由于我添加了官方推荐规则,把Office和IE等进程添加到EP保护,导致我现在用的N360 ...

还没有升级上来吗???

要不,你就重装一次。一生只爱WD。
驭龙
ELOHIM 发表于 2019-9-5 10:32
还没有升级上来吗???

要不,你就重装一次。一生只爱WD。

我就是懒,不会重装,而且重装也没有用,这种提前推送的版本,如果每月25 26两日收不到,就只能等全球推送,而全球推送还没有开始,就算重装也没有用
ELOHIM
驭龙 发表于 2019-9-5 10:40
我就是懒,不会重装,而且重装也没有用,这种提前推送的版本,如果每月25 26两日收不到,就只能等全球推 ...

好吧,你知道的太多了。。
微软会给你一个成熟的版本。
因为上次讨论会上我说中华区卡饭网驭龙同学善于挑刺,不能给他推送不成熟的版本,必须是稳定的版本才行。
驭龙
ELOHIM 发表于 2019-9-5 10:43
好吧,你知道的太多了。。
微软会给你一个成熟的版本。
因为上次讨论会上我说中华区卡饭网驭龙 ...

嘿嘿,罪魁祸首原来是你,那应该人气减1066,哈哈

不过,我伪装成US用户依然没有给我更新WD 4.18.1908.5