[资讯] 红伞冲一送一

wtzqbx569

今天有收到小红伞的一封邮件,为感谢我两年的支持,注:使用P版红伞 ,给我一份特别的礼物,交一年的钱使用两年S版红伞,不知道还有没有人收到。

具体如下。
We want to thank you for using Avira AntiVir Personal to protect your computer.
You are part of a growing base of over 100 million users around the world.

As a special gift to you, we are giving you two full years of our comprehensive upgrade “Premium Security Suite” for the price of only one year.

Act now. Buy Avira Premium Security Suite
and receive 2 years for the price of 1.
HAPPY HOLIDAYS from your friends at Avira.

嘿嘿,附件就不贴了。

53.95欧元,折合人民币527.7427 元, 受之不起啊。
再见武藤兰
您交吗?
wtzqbx569
您交吗?
再见武藤兰 发表于 2009-12-29 18:19

问的好,自己掏钱不愿意,不过选中我挺高兴,不枉用了两年。
jack1986001
回复 3# wtzqbx569

其实是老用户都发的
chenke2xxx
用免费的您当然高兴啊,没区别也来炫耀吧。呵呵!
於陵闲云
没有收到,楼主很幸运的说
zhang.
2楼的我太稀罕你的套套了,五颜六色的真好看,还有那个性签名,那么多的精X。我没有误解吧?哈哈...
george_lee
收到-高兴,付费-斗争,怎么付-哈哈!
liqing0305
收费 ....   不要了   我还是免费的牛排吃惯了
hsm
多少钱一年???